Charterrejse.dk

  
|

MENU


REJSE LEKSIKON

Charterrejse med børn

Her er en række gode råd når du skal på charferie med børn.

Ha´ en klapvogn med
En klapvogn per barn er vigtig, når man skal på tur, til stranden eller bare ned til byen efter en bid frokost. Hvis du ikke har den med risikere i bare at komme til at sidde hjemme på hotellet, fordi det er for besværligt at gå ud. Tag klapvognen med hjemmefra, børn under tre år må have den med i flyveren, eller lej på hotellet/via rejsebureauet.

Mindst to værelser

Bestil en hotellejlighed på mindst to værelser. Så er der køleskab og mulighed for at lave mad, og ikke mindst er det rart at kunne lukke døren, når børnene er lagt til at sove.

Opvarmet pool og legeplads
Vær sikker på, at der er en legeplads og opvarmet børnepool på hotellet. Undersøg også om der er andet underholdning til børnene, det har de mange steder.

Sænk ambitionerne
Tingene tager bare længere tid, når man har små børn med, så vær opmærksom på der, og lad være at stresse med for mange ting i skal nå.


Du er her: Charterrejse med børn - - Alt om charterrejser charterferie

Find billlige charterrejser til tyrkiet, italien, spanien, ægypten, portugal, thailand og mange andre steder. pakkerejse allinclusive charterrejse charterferie all inclusive charterferier pakkerejser